Prethodni članak
Sljedeći članak

Nevjerojatno što je jedna žena uspjela ukrasti iz Plodina u Krapinskim Toplica


Nesvakidašnja krađa dogodila se u nedavno otvorenom supermarketu Plodina u Krapinskim Toplicama.

Naime, Policijska uprava krapinsko – zagorska danas je kratko izvjestila kako je jučer zaprimila prijavu da je, za sada nepoznata osoba, ukrala popriličnu količinu žvakaćih guma.

 „Jučer, 28. veljače 2023. godine, prijavljena je krađa iz trgovine u Klokovcu, nepoznata osoba je 25. veljače otuđila pakirane pakete žvakaćih guma u vrijednosti od nekoliko stotina eura“, priopćila je policija.

Ostale detalje policija za sada ne otkriva, jer, kako kažu, kriminalističko istraživanje je još uvijek u tijeku, pa nam tako nisu ni potvrdili, ali niti demantirali informacije o detaljima koje je portal Zagorje.com neslužbeno doznao.

Naime, prema našim informacijama, ova se nesvakidašnja krađa dogodila upravo u spomenutom superkmarketu Plodina, a djelatnici trgovine nisu primjetili sam čin krađe koji se dogodio protekle subote u prijepodnevnim satima.

Naknadno su tek, neslužbeno doznajemo, shvatili da im fali veća količina žvakaćih guma pa su provjerom nadzornih kamera vidjeli da je žvakaće ukrala njima nepoznata žena.

Ono što je posebno nevjerojatno jest količina žvakaćih guma koje je kradiljivica uspjela neprimjetno ukrasti, budući da je vrijednost ukradenih žvakaća, neslužbeno, oko 300 eura.

Snimke kradljivice su predane policiji, koja će sada pokušati utvrditi identitet ove vješte kradljivice.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook