Prethodni članak
Sljedeći članak

NESTAO ZORAN: Njegova kći u očaju lijepi plakate: ‘Molim vas, pomozite mi‘


Na području Zagreba 3. studenoga nestao je Zoran Ristivojević pa njegova zabrinuta kći Mia Nikolić moli građane za bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći otkriti gdje se trenutačno nalazi.

Posljednji je put viđen kod kafića Metro u naselju Utrina, a u trenutku nestanka na sebi je imao zimsku smeđu jaknu, tamnoplavu vestu, svijetloplave traperice i višebojne tenisice. Zoran Ristivojević visok je 170 centimetara, ima sijedu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Kako je za Jutarnji ispričala njegova kći, za sada se nitko nije javio s dodatnim informacijama. Obišla je naselje i oblijepila plakate s fotografijama svoga oca, a nekoliko joj je građana reklo da su ga vidjeli prije nekoliko dana.

- Međutim, sumnjam u to jer se ljudi znaju zabuniti. Policija je gledala kamere i nije ga uočila. Mislila sam da će se, ako objavimo javnosti, netko javiti s informacijom - kaže Mia.

Dodaje da je policija rekla da ga traže, ali da nemaju posebnih informacija ili dokaza o ovom slučaju, iako je od njegova nestanka prošlo već devet dana.

- Najgore je što zaista ne znam zbog čega bi se ovo dogodilo. U posljednje je vrijeme bio depresivan, ali sumnjam da bi dignuo ruku na sebe niti da bi se namjerno skrivao. Stvarno ne znam što je u pitanju i voljela bih znati odgovor - objašnjava.

Ako imate bilo kakve informacije, njegovu kćer Miju možete kontaktirati na broj 095/5265063.

Osim toga, bilo kakva saznanja možete prijaviti u najbližu policijsku postaju ili nazvati 192. Informacije se mogu dostaviti i e-mailom na adresu [email protected].

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook