Prethodni članak
Sljedeći članak

'Nas 13 gasilo je vatru do 6 ujutro. Bilo je zahtjevno jer je gorilo sve. U njoj su živjeli strani radnici'


Kako smo izvijestili ranije, noćas oko 2.30 sati u mjestu Igrišće, Šipkovica izbio je požar.

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave zagrebačke, vatra je u kući buknula iz zasada neutvrđenog razloga u kojoj nitko ne stanuje, a u vlasništvu je 40-godišnjakinje. U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište, nekoliko prostorija na katu i prizemlju kuće.

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo, a očevid se obavlja danas. Kontaktirali smo zapovjednika Vatrogasne zajednice Općine Jakovlje, Stjepana Fijana koji je s nama podijelio više detalja.

- Dobili smo dojavu oko 2.45 prošle noći od Javne vatrogasne iz Zaprešića i s navalnim vozilom i pet vatrogasaca krenuli iz Jakovlja. Uz nas, bilo je troje vatrogasaca iz Igrišća, pet vatrogasaca iz Javne vatrogasne, a kasnije su još dolazili i iz drugih društava. Bilo je dosta zahtjevno jer je kuća gorjela od krovišta do prizemlja. Od kuda je požar buknuo ne zna se. Na terenu smo bili do 6 sati ujutro, a na dežurstvu je ostalo DVD Igrišće da se slučajno požar ne bi ponovno aktivirao. Koliko mi je poznato, kuća je bila u najmu i u njoj su živjeli strani radnici, ali u trenutku požara nikoga nije bilo - ispričao nam je Fijan.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook