Prethodni članak
Sljedeći članak

Muškarac (68) izlazio s parkinga pa udario u kamion. Teško su ozlijeđene dvije osobe


Jučer ujutro oko 8 sati, u Donjoj Šemnici, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede. Iz krapinsko - zagorske policije danas su objasnili kako je došlo do prometne nesreće.

Naime, 68-godišnjak upravljajući osobnim vozilom prilikom uključivanja u promet i izlaska s parkirališta na kolnik nije propustio teretno vozilo kojim je upravljao 61-godišnji hrvatski državljanin, te je time oduzeo prednost prelaska tijekom čega je došlo do udara teretnog u osobno vozilo.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobila je putnica u osobnom vozilu, 65-godišnjakinja kao i vozač osobnog vozila. Oni su prevezeni vozilom Hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć, a 68-godišnjak je potom prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava na daljnje liječenje.   

˝Apeliramo na sve sudionike u prometu kako samim ne poštivanjem prometnih propisa i nepažnjom znatno povećavaju mogućnost njihovog stradavanja, te savjetujemo da temeljem životnog i prometnog iskustva pokažu kako odgovorno i sigurno sudjelovati u prometu kako bi spriječili dovođenje u opasnost sebe i ostale sudionike u prometu.

Svim sudionicima u prometu savjetujemo oprez˝, poručuju iz policije.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook