Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladić (19) i djevojka (19) BMW-om se zabili u most, ogradu i stup. Teško su ozlijeđeni


Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativnog karaktera)

Mladić (19) i njegova vršnjakinja, 19-godišnja djevojka teško su ozlijeđeni u slijetanju automobila s ceste koje se dogodilo noćas iza 1 sat u Drnju. Mladić je upravljao osobnim automobilom koprivničkih registarskih oznaka i kretao se u smjeru Botova.

Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio u desni odvodni kanal, udario u prilazni most, betonsku ogradu i betonski stup elektrovodiča. Podravski list piše kako je od očevidaca saznao da je mladić upravljao BMW-om, koji je u konačnici završio u kanalu na suprotnoj strani ceste, dok su dijelovi automobila bili razasuti na sve strane.

Podravski list također navodi da vozač i putnica navodno nisu bili vezani, zbog čega su ispali iz automobila kroz vrata. U Općoj bolnici Koprivnica mladiću je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Policajci nastavljaju kriminalističko istraživanje, a za vrijeme obavljanja očevida državna cesta broj 41 bila je zatvorena za sav promet te se promet odvijao ulicama Stjepana Pašice i Braće Radić, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook