Prethodni članak
Sljedeći članak

Majka vrijeđala sina zbog slabih ocjena u školi: ''Srami se psihopate bolesni…''! Osuđena je, ali se i kaje


Majka (50) proglašena je krivom i osuđena jer je u porukama vrijeđala sina (18) zbog loših ocjena.

Prema presudi, majka je lani u rujnu u Karlovcu počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vrijeđajući ga pogrdnim riječima.

“Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti”, napisala je majka sinu.

Na sudu se branila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijem ponašanju te odustanku od sudjelovanja u izvanškolskim aktivnostima, piše Danica.hr.

Kazna 320 eura

“U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim”, rekla je majka.

Sin je na ročištu rekao kako ga je “uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije, ali to nije povrijedilo moje dostojanstvo”.

“Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu”, zaključio je sin.

Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook