Prethodni članak
Sljedeći članak

LJUBAVNI TROKUT IZ ZAGORJA Ljubomorni muž “kosturom” teško ranio ženinog ljubavnika: “Meni je tad pal mrak na oči…”

Napadnuti muškarac je na sudu tvrdio da njegovu ženu prvi put vidi...


Jedna ljubavna drama iz Zagorja po drugi put se našla na sudu. Ljubomorni suprug iz jednog zagorskog mmjesta nožem je teško ranio drugog muškarca kojeg je optužio da je ljubavnik njegove žene. On je zbog tog kaznenog djela ranije osuđen uvjetno na osam mjeseci zatvora, no sad čovjeku mora platiti i odštetu od oko 20 tisuća kuna.
Prema presudi, sve se događalo jednog popodneva u ožujku 2016. godine. Ljutiti je suprug došao do kuće  muškarca za kojeg je i na sudu tvrdio da je ljubavnik njegove žene i jako su s eposvađali. Potom je došlo do naguravnja i on je džepnim nožićem na sklapanje, u Zagorju popularno zvanim “kostura”, “piknul”  čovjeka u predjelu prednje strane prsišta. Pti tom je došlo do izljeva krvi u prstište, a napadnuti muškarac se izvukao jer je oštrica noža bila tek 7 centimetara.  A na sudu su se čule razne verzije ovog ljubavnog trokuta. Optuženi suprug je tvrdio da njegova žena vara i zato je otišao objasniti se s ljubavnikom. Priznao je sve što je učinio, no napomenuo je da si je “on za sve sam kriv I da mu ne treba platiti nikakvu štetu”. Žena je pak sve negirala, navodeći da je ozlijeđenog čovjeka upoznala u autobusu koji su zajedno putovali na posao. Tvrdila je da joj je slao poruke i nazivao je da se sastanu. To je ona, rekla je, odbila i govorila mu da prestane. Kako je nastavio s pozivima, sve je ispričala mužu. 
„Meni je onda pal mrak na oči te sam sa suprugom otišel do njegve kuće i pital ga kaj on ima s mojoj ženom, na što mi je odgovoril da je prvi put vidi u životu. Posvađali smo se, a ja sam u ruci držao džepni nožić upiknul jer sam mislil da me želi udariti”, rekao je na sudu osuđeni suprug. Ozlijeđni muškarac je pak ponavljao da nema ništa se optuženikovom ženom, te da je bio tjedan dana u bolnici.
“Još me danas zna sve boljeti kad je promjena vremena i lijeva ruka mi je danas slabija”, potužio se na sudu i priznao kako se o ovome događaju pročulo u njegovom selu i da mu to nije drago.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook