Prethodni članak
Sljedeći članak

Kazenena prijava protiv 59-godišnjaka zbog razbijanja bankomata u Oroslavju


Policijska uprava krapinsko – zagorska dovršila je istragu te podnijela kaznenu prijavu protiv osobe osumnjičene da je 31. siječnja oštetila sve bankomate u Oroslavju.

Podsjećamo, u noći s 30. na 31. siječnja na području grada Oroslavja razbijeno je više bankomata na području grada Oroslavja, koji nisu bili pokradeni, o čemu smo pisali OVDJE.

“Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 235. Kaznenog zakona. Protiv 59-godišnjaka, podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari” – objavila je zagorska policija.

Kako neslužbeno doznaje Radio Stubica, osumnjičeni je građanin Oroslavja koji živi u neposrednoj blizini središta mjesta i samih bankomata, a pretpostavka je da su njegov “pohod” zabilježile i kamere postavljene na bankomatima, koje su policiji olakšale pronalazak počinitelja.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook