Prethodni članak
Sljedeći članak

KAOS NA ZAGORSKIM CESTAMA: Policija uhitila trojicu vozača


Zagorska policija jučer je, u samo jednom danu, uhitila čak trojicu vozača.

Evo kompletnog izvješća kojeg je objavila Policijska uprava krapinsko - zagorska:

"Policijski službenici su tijekom nadzora prometa, jučer, 28. ožujka oko 9 sati u Donjoj Stubici zatekli 65-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao mopedom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, vozač je uhićen i slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

U Stubičkoj Slatini isto tako jučer, oko 10 sati policijski službenici zaustavili su 54-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao neregistriranim mopedom, pod utjecajem alkohola od 0,63 promila i prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita. Vozač je uhićen i doveden na sud gdje mu je određena kazna zatvora u trajanju od 5 dana uvjetno na jednu godinu te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „AM“ kategorije u trajanju od jedan mjesec, nakon stjecanja prava.

Dok je u Oroslavju, oko 10,30 sati, zatečen 60-godišnji vozač kako upravlja neregistriranim mopedom, bez zaštitne kacige i prije stjecanja prava na upravljanje, bez položenog vozačkog ispita. Vozač je uhićen i doveden na sud gdje mu je određena kazna zatvora u trajanju od 5 dana uvjetno na jednu godinu te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „AM“ kategorije u trajanju od jedan mjesec, nakon stjecanja prava."

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook