Prethodni članak
Sljedeći članak

KAKVA TRAGEDIJA: Vozačica sletjela s ceste, ispala iz auta i poginula

  • policija hitna noć

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Foto: Pixell/Arhiva/Ilustracija

Danas je oko 14.05 sati na državnoj cesti DC-01 na predjelu Deringaja kod Gračaca došlo do prometne nesreća u kojoj je smrtno stradala 33-godišnja vozačica automobila zadarskih registarskih oznaka, izvijestila je PU zadarska.

Na mjestu događaja policija je provela očevid, a prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada 33-godišnja vozačica, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljala automobilom iz smjera Gračaca prema Udbini te brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste, uslijed čega je u zavoju izgubila kontrolu nad upravljačem i desnim kotačima silazi van kolnika.

Zatim se vozilom vratila na cestu, ali u traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom automobila udarila u uzdignutu zemljanu površinu od koju se odbila te prešla preko obje prometne trake i zaustavila se van ceste, uz rub kolnika.

Uslijed nekontroliranog kretanja automobila, vozačica je iz automobila ispala na zemljanu površinu. Od posljedica zadobivenih ozljeda, na putu prema bolnici, vozačica je preminula u vozilu Hitne medicinske pomoći, javlja policija.

U vrijeme obavljanja očevida, od 14.30 do 15.25 sati promet navedenom dionicom bio je obustavljen. Nad tijelom preminule naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće. Policija je o događaju je izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook