Prethodni članak
Sljedeći članak

Foto s mjesta večerašnje drame: Vatrogasci spašavali djecu i putnike iz auta na rubu provalije


Prava drama odvijala se večeras na otoku Braču, no sve je na koncu, srećom, sretno završilo.

Naime, osobni automobil zaustavio se na samom rubu provalije i to tako da putnici, među kojima je bilo i djece, nisu mogli na siguran način izaći iz vozila.

Srećom, brzo su reagirali vatrogasci iz Supetra, koji su se nakon intervencije oglasili s detaljima i fotografijama s mjesta događaja.

"Dežurna smjena je preko VOC Brač u 20:35 dobila dojavu o izlijetanju osobnog automobila s prometnice na staroj cesti Supetar - Škrip. Prema dojavi, vozilo se zaustavilo na samom rubu provalije pa ga putnici među kojima je bilo i male djece nisu sigurno mogli napustiti. Brzom intervencijom vatrogasaca vozilo je osigurano i usidreno uz pomoć vitla, nakon čega su iz njega na siguran način evakuirana djeca i vozač te je na koncu i samo vozilo izvučeno natrag na cestu. S obbzirom da putnici u nezgodi nisu zadobili nikakve ozljede, a vozilo nije značajnije oštećeno, svi su nastavili put prema njihovoj kući, a naši vatrogasci natrag u postrojbu. Čitava intervencija od izlaska iz garaže do ponovnog povratka u nju trajala je manje od 40 minuta", objavili su vatrogasci.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook