Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Pala dilerica, pronašli joj 58 paketa raznih droga


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, priopćila je policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način, nabavljala veću količinu i više vrsta droge koje je skrivala, vagala i prepakiravala u stanu koji je koristila na području Zagreba.

Obavljenom pretragom stana koji koristi osumnjičena pronađeno je ukupno 24.65 grama marihuane pakirane u 18 različitih paketa, 3.7 grama smole marihuane pakirane u tri paketa, 57 komada tableta MDMA pakiranih u tri paketa, 47.5 grama droge MDMA pakirane u 24 paketa.

Policija je kod žene pronašla i 1.40 grama metamfetamina, 91.75 grama amfetamina pakirane u 10 paketa, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu podnesena je kaznena prijava, objavila je zagrebačka policija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook