Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Kamion se zabio u ogradu mosta, vatrogasci izvlačili ozlijeđenu osobu


Teška prometna nesreća u kojoj se vozač kamionom zabio u ogradu mosta , dogodila se u srijedu oko 12.30 sati u Donjoj Zelini, Ulica Gradišće prema Brezovcu Zelinskom.

Iz DVD-a Blaževdol odmah su stigli s dva vozila i četiri vatrogasca te su uz potporu kolega iz DVD-a Sveti Ivan Zelina izvlačili stradalog iz vozila.

“Po dolasku na lokaciju, uočavamo kombinirano vozilo (VW Transporter) koje je prednjim dijelom udarilo u ogradu mosta. S kolegama iz DVD-a Sveti Ivan Zelina osiguravamo vozilo te pristupamo oslobađanju osobe uz pomoć hidrauličkog alata.

Nakon što je osoba izvađena, predana je djelatnicima hitne medicinske pomoći na daljnju obradu”, otkrili su iz DVD-a Blaževdol.

Na mjesto nesreće vrlo brzo su stigla dva vozila hitne medicinske pomoći jer je više osoba bilo ozlijeđeno. U zelinskom DVD-u ističu kako se intervencija odvijala na plus 35 Celzijevih stupnjeva.

O detaljima nesreće izvijestit će policija koja je obavila očevid i utvrdila kako je došlo do udara transportera u ogradu mosta, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook