Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Carina zaustavila kombi na autocesti, bio je pun krivotvorenih torbica poznatih marki


Carinski službenici zaustavili su u ponedjeljak kombi na autocesti A1 te su nakon pregleda pronašli tri kartonske kutije u kojima su bile krivotvorene torbice poznatih marki. Ukupno su pronašli 305 komada.

- Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Zagreb zaustavili na autocesti kombi vozilo u prijevozu 305 komada krivotvorenih torbica. Ovlašteni carinski službenici Područne jedinice - Službe za mobilne jedinice Zagreb 20. svibnja 2024. godine provodeći pojačane mjere nadzora na autocesti A1 izvršili su kontrolu kombi vozila hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Republike Hrvatske.

Pregledom kombi vozila, uz drugu robu koja je imala dokumentaciju pronađene su i tri kartonske kutije bez dokumentacije u kojima se pronašlo 305 komada ženskih torbica raznih poznatih robnih marki (Prada, YSL, Michael Kors, Gucci, Louis Vuitton i dr). Protiv prekršitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu dok će se pronađena krivotvorena roba oduzeti - stoji u priopćenju.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook