Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo detalja nove akcije zagorske policije: Uhitili dilere koji su Zagorcima prodavali kokain i marihuanu


Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajem, niti osobama.

Kao što smo već pisali ranije tijekom dana, danas je zagorska policija provodila novu akciju vezanu za ilegalna posjedovanja i prodaju droge.

Tijekom poslijepodneva iz Policijske uprave krapinsko – zagorske dobili smo potvrdu da je u tijeku kriminalističko istraživanje više osoba i objekata, no nisu željeli otkriti o čemu je riječ.

Na pitanje ima li uhićenja, u PU krapinsko – zagorskoj rekli su nam tada da to ne mogu potvditi te da će više informacija biti poznato nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Niti u ovom trenutku nema službenih informacija, no portal Zagorje.com neslužbeno doznaje da su neistinite informacije koje su neki mediji prenijeli tijekom dana, odnosno da na području Krapinsko - zagorske županije danas nije bilo nikakvih uhićenja.

Naime, prema našim informacijama, uhićenja koja su provodili policajci PU krapinsko - zagorske odvijala su se na području Zagrebačke županije, točnije, u Bistri, gdje su uhićena trojica bistranskih dilera, kod kojih su pronađene nama zasad nepoznate količine kokaina i marihuane.

Oni su, navodno, taj kokain i marihuanu prodavali i na području Krapinsko - zagorske županije, stoga pretpostavljamo da su upravo zbog toga zagorski policajci bili ti koji su pokrenuli i provodili čitavu ovu akciju.

Više informacija očekuje se sutra kada će, vjerujemo, policija objaviti službeno priopćenje s detaljima i rezultatima današnje akcije.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook