Prethodni članak
Sljedeći članak

E.Z. (24) već je imao tešku nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja trudna supruga (17)


Dobre vijesti u teškoj situaciji stižu iz KBC-a Zagreb. Dvogodišnje dijete koje je hitno prebačeno na Rebro nakon teške prometne nesreće na A3 u petak poslijepodne je dosta bolje. Kako su nam potvrdili iz KBC-a Zagreb, dijete nije životno ugroženo te je stabilno, pušu 24sata.

- Dijete je stabilno i premješteno je iz intenzivne na odjel - rekao nam je pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite primarijus dr. Milivoj Novak.

Podsjetimo, u nesreći su kako se neslužbeno doznaje poginuli roditelji djeteta.

Podsjetimo i kako je u petak oko 15 sati policija dobila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 između Okučana i Novske, a u kojoj su sudjelovali kamion i osobni automobil. Od posljedica nesreće dvoje ljudi je smrtno stradalo, dok je dijete prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb. Dijete je prvo bilo smješteno na Odjelu za pedijatrijsku intenzivnu medicinu gdje su najugroženiji pacijenti.  Ravnatelj novogradiške bolnice u koju je dijete prvotno zaprimljeno potvrdio nam je ranije kako dijete ima teške ozlijede više organskih sustava. No situacija se promijenila na bolje te je dijete sad s intenzivne prebačeno na klasičan odjel.

Mladić se netom prije nesreće vraćao s obiteljskog slavlja. U jednom trenutku je, jureći autocestom i držeći mobitel u ruci, snimao i sebe. Pod komentarima su ga pozdravljali prijatelji i poznanici, neki i ohrabrujući jurnjavu. 

E.Z. (24) prije pet godina već je imao tešku nesreću u kojoj je tada poginula njegova tadašnja supruga (17), koja je bila i trudna. Dijete su uspjeli spasiti. Na mjesto kraj Nove Gradiške te 2019. godine stigla je i baka trudnice kojoj je, vidjevši unuku, pozlilo od šoka te je preminula. 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook