Prethodni članak
Sljedeći članak

DETALJI UŽASA U KAFIĆU: 'Popio je gutljaj i počeo rigati krv! Nije mogao disati'


Kako je za 24 sata ispričao jedan njihov sugovornik koji je vrlo upućen u cijelu situaciju, Hitna pomoć je brzo stigla, a u tom trenutku u kafiću nije bilo puno ljudi.

- Boca koju je mladić dobio bila je hermetički zatvorena. Vidio sam kad ju je dobio za stol te ju je sam otvorio i natočio u svoju čašu. Sreća u nesreći je da je dečko doista popio mali gutljaj pića, jer da je gucnuo kako spada, ne znam kako bi se sve završilo. Ja sam i dalje u šoku. Kako je moguće da takav proizvod završi do krajnjih kupaca - ispričao je za 24 sata.

O slučaju se tri dana nisu oglasili ni policija niti prozvana kompanija Coca Cola. Tek jučer ujutro su rekli kako sve istražuju.

- Tijekom dosadašnjeg postupanja policijski službenici obavili su očevid, izuzeli određene predmete i obavili razgovore s više osoba. O svim dosadašnjim saznanjima policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo, kao i nadležni Državni inspektorat radi poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti - izvijestila je policija dodavši kako "osim ovog i jednog događaja iz prethodnog razdoblja policiji do sada nisu prijavljeni drugi slični događaji".

Iz Coca Cole su dodali kako se radi o izoliranom slučaju.

- Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost te se nadamo brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima - priopćili su.

Obitelj mladića nije bila spremna razgovarati za medije, a voditelj kafića nije htio davati podrobnije izjave o svemu, no to će, najavio je, učiniti čim će moći.

- Ne smijem davati izjave dok god je istraga u tijeku, no neću šutjeti i reći ću što imam čim nadležne službe obave svoje. Molim vas za razumijevanje - kratko je za 24 sata rekao voditelj netom prije nego što je u utorak ujutro u kafić stigla ekipa krim policajaca.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook