Prethodni članak
Sljedeći članak

Dalibor je prije smrti sve priznao?


Foto: Facebook

Daliboru Dragijeviću, bratu osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić iz srpskog grada Bora, u ranim je jutarnjim satima pozlilo i ubrzo je, liječničkoj pomoći unatoč, preminuo.

Mrtvozornik je konstatirao kako je riječ o prirodnoj smrti, a neslužbeno se doznaje kako je umro od posljedica srčanog udara. Dalibor Dragijević danas je trebao biti saslušan na policiji, piše Jutarnji.

Nakon što su Srđan Janković i Dejan Dragijević, uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, policija je uhitila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice.

Kako ekskluzivno doznaje Blic, Dalibor Dragijević (40) priznao je da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić. Kako pišu, on je policiju vodio na više lokacija tijekom jučerašnjeg dana ali ni na jednoj nije nađeno tijelo Danke Ilić.

Dejan Dragijević je na saslušanju u Zaječaru priznao da je zadavio Danku Ilić, te izjavio da je imao pomagače koji su mu pomogli sakriti tijelo.

Izvor je za srpske medije otkrio kako je Dejan Dragijević priznao da su mu u tome pomogli upravo preminuli brat Dalibor i otac Rade.

Neposredno prije uhićenja novinari "Blica" razgovarali su s ocem Radetom Dragijevićem koji je rekao da mu je policija "odvela suprugu i drugog sina".

- Šta da kažem kad ne znam ništa. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 sati i odveli su je kako bi dala izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući - kazao je prije dva dana Rade Dragijević za Blic.

Tvrdio je da je u šoku i da ne zna što se dešava, a za oba sina govorio kako "oni nisu takvi".

- Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se događalo, ali ne verujem da je točno to što se priča. Dejan nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan niti bilo šta. Ni on, niti drugi sin Dalibor - pričao je Rade o svojim sinovima.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook