Prethodni članak
Sljedeći članak

Završila sezona za zagorske klubove

Mini rukomet


Završila je mini rukometna liga 2023/24 u Rugvici. RK Bedekovčina se natjecao u dvije ekipe u godištima 2015. i 2013. Mlađa kategorija Bedekovčine (U-8) odigrala je na ovom okupljanju završne četiri utakmice. Stigla je do jedne pobjede 10:8 protiv Bjelovara, a izgubila je od Ivanić Grada 7:14, od Sedmerca 4:10 i od Srednjoškolca 8:12. Za Bedekovčinu su igrali: David Lončar, Martin Habulin, Kais Mikulec, Erik Vurnek, David Tomorad, Lovro Blažinić, Michael Novosel, Adam Tenšek, Rok Markuš, Mihael Tenšek i Mihael Cujzek.

U ovoj kategoriji Bedekovčina je natjecanje završila na devetom mjestu sa 26 bodova.  U kategoriji 2013. godišta (U – 10) u startu se natjecalo se 18 ekipa, a ovo zadnje okupljanje bilo je rezervirano za utakmice razigravanja za poredak. Tako je Bedekovčina, zajedno a drugom zagorskom ekipom Zagorcem, igrala za poredak od sedmog do 12. mjesta.

Zagorski derbi pripao je Zagorcu sa 12:7. Pored toga Zagorec je dobio Polet sa 12:11, Rugvicu sa 18:10 i Marof 14:1, dok je poražen od Maksimir Pastele sa 8:17. Za Zagorec su igrali: Simon Ovčarić, Ruža Ovčarić, Ivan Jurman, Tena Bucifal, Fran Josip Smrekar, Filip Hršak, Lorena Radak, Lucija Klasić, Marin Vrhovski; trenerica: Ana Čiček Golub. Bedekovčina je u ostalim utakmicama pobijedila Marof sa 8:5 i Rugvicu sa 16:12, dok je poražena od Makismir Pastele sa 6:21, od Poleta 4:11. Isti dan, nešto kasnije Bedekovčina je u kategoriji U-11 imala i prvenstvenu utakmicu, pa su priliku za nastup u Rugvici uglavnom tek igrači početnici.

Za Bedekovčinu su u ovoj kategoriji igrali: Jan Petek, David Lončar, Teo Tenšek, Andrej Horvat, David Habulin, Fran Fabijan Cankovski, Patrik Lacković, Kais Mikulec, Mihael Cujzek; trener Denis Mikulec. Na ljestvici Zagorec je završio na drugom mjestu ovog razigravanja sa osam bodova, a Bedekovčina na petom sa četiri boda, što znači da je ukupno Zagorec osvojio osmo, a Bedekovčina 11. mjesto. 

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook