Prethodni članak
Sljedeći članak

Stjepan Jaković i dalje na čelu Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina


Izborna skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina održana je 16. veljače 2024. godine u Bedekovčini. Za predsjednika Udruge ponovno je izabran Stjepan Jaković, dok će dopredsjednik biti Ivan Draganić.

Na sjednici je bio i župan Željko Kolar, koji je čestitao izabranom vodstvu te im poželio nastavak dugogodišnjeg odličnog rada.

- Posebno ističem vašu brigu o kolegama braniteljima koji se nađu u zdravstvenim ili nekim drugim teškoćama, a moram reći i da mi se sviđa što ste u rad udruge uspjeli uključiti i svoje obitelji. U Županiji i meni osobno ćete i dalje imati partnere za svoje projekte – poručio je župan Kolar.

Na izbornoj skupštini bili su i načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban, županov savjetnik za branitelje pukovnik Žarko Miholić, doživotni počasni predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina, predstavnici više braniteljskih udruga s područja Krapinsko-zagorske županije te prijateljskih udruga s područja Općine Bedekovčina.

U Središnji odbor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina su uz predsjednika i dopredsjednika izabrani i Goran Bajza, Boško Jurec, Milan Novosel, Mladen Habljak, Milan Franc, Vladimir Trčak i Zlatko Kucelj. U Nadzornom odboru su Damir Horvat (predsjednik), Zdravko Groš i Josip Žigovečki.

Na Skupštini su prihvaćena izvješća o radu Udruge u prošloj godini te planovi za 2024. godini.

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook