Prethodni članak
Sljedeći članak

SŠ Bedekovčina poziva: Dođite i upoznajte našu školu i zanimanja!


Srednja škola Bedekovčina poziva učenike osmih razreda osnovnih škola i njihove roditelje na „Otvoreni dan“ u subotu, 3. lipnja od 9:00 do 12:00 sati.

Polazna točka razgleda i mjesto na kojem možete dobiti sve informacije bit će u glavnoj zgradi škole, u Ulici Ljudevita Gaja 1. Tamo ćete se moći upoznati s radom naše škole, a učenici i nastavnici uputit će vas u sva zanimanja koja obrazujemo i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Naši budući učenici moći će se upoznati sa zanimanjem cvjećar u Poljoprivrednom učilištu, ali i na školskom poljoprivrednom dobru gdje će agrotehničari i poljoprivredni gospodarstvenici organizirati razgled i prikazati rad u plasteniku.

Na poligonu za praktičnu nastavu bit će organizirane prezentacije trogodišnjih strukovnih zanimanja u graditeljstvu: rad zidara, tesara, montera suhe gradnje, rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima, instalatera grijanja i klimatizacija i plinoinstalatera.

U samoj školi (glavna zgrada) osmaši se mogu upoznati s programima medicinska sestra / medicinski tehničar opće njege, fizioterapeutski tehničar, arhitektonski i građevinski tehničar, soboslikar-ličilac, mehaničar građevinskih i rudarskih strojeva, keramičar-oblagač,  proizvođač keramike i staklar. Ujedno će biti prikazan i rad našeg građevinskog laboratorija.

Pokraj školske sportske dvorane nalazi se i Učenički dom u kojem će se moći saznati sve informacije o radu i boravku u učeničkom domu, kao i prednosti koje boravak u Učeničkom domu pruža učenicima.

Također, u školi možete saznati sve o zanimanjima koje obrazujemo, uvjetima upisa, praktičnoj nastavi, izvannastavnim aktivnostima, stipendijama i međunarodnim projektima u kojima sudjelujemo.

Sve informacije o Otvorenom danu škole možete dobiti na službenoj stranici Srednje škole Bedekovčina na Facebooku, službenom profilu na Instagramu, službenom kanalu škole na YouTubeu[email protected] ili 049/213-514 i 049/213-994.

 

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook