Prethodni članak
Sljedeći članak

Projekt izgradnje Dječjeg igrališta kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom

Ukupna vrijednost projekta iznosi 603.895,00 HRK s PDV-om, a Općina Bedekovčina prijavila ga je na natječaj LAG - a Zeleni bregi


Općina Bedekovčina prijavila je na natječaj LAG-a Zeleni bregi projekt: Dječje igralište kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom.

Predmet projekta je izgradnja dječjeg igrališta kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom koje će se sastojati od prostora sa spravama za dječju igru, višenamjenskog prostora za dječju igru, uređene zelene površine prekrivene travom i odgovarajućom vegetacijom, panel ograde koja je predviđena oko cijelog igrališta, elemenata urbane opreme te pripadajuće komunikacijske pješačke površine.
Provedbom ovog projekta poboljšat će se kvaliteta života lokalnog stanovništva s naglaskom na podizanje kvalitete života djece. Novoizgrađeno igralište bit će novi i uređen prostor za svakodnevnu igru i provođenje kvalitetnog i ispunjenog vremena na otvorenom.

Ulaganjem u sadržaje za obitelji i djecu izravno se djeluje na negativne trendove iseljavanja i smanjenog prirodnog prirasta modernizacijom i obogaćivanjem društvene infrastrukture. Ukupna vrijednost projekta iznosi 603.895,00 HRK s PDV-om.

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook