Prethodni članak
Sljedeći članak

Zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol posjetila Zagorje

Zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol posjetila je Općinu Veliko Trgovišće gdje se sastala sa načelnikom Robertom Grebličkim i zamjenicom Šteficom Kukolja.


Zamjenica  ministra poljoprivrede Snježana Španjol  posjetila je Općinu Veliko Trgovišće gdje se sastala sa načelnikom Robertom Grebličkim i zamjenicom Šteficom Kukolja.

Sastanku su prisustvovali : zamjenica župana Jasna Petek, potpredsjednik Županijske skupštine Tomislav Končevski i  pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove Luka Čuljak. Prezentirala je Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. -2020., te mjere ruralnog razvoja, poticaja i raspisanih natječaja za potporama u sektoru vina na koje poljoprivrednici mogu aplicirati u 2014. i 2015. godini.

Zatim je uslijedio posjet OPG-u Dragutina Bišćana koji je prezentirao planove razvoja svog gospodarstva, te je iskazao interes za povlačenje sredstava iz EU fondova.  Nakon posjeta Općini Veliko Trgovišće održala je tribinu u Općini Hrašćina na temu: " Poljoprivreda , poticaji  za poljoprivrednu  proizvodnju ,   dobivanje  bespovratnih  sredstava  iz  EU  fondova,  osnivanje  zadruga, opg-a". Uz brojne mještane tribini je bio prisutan i načelnik Branko Tukač.

Još članaka iz "Županija"

Facebook