Prethodni članak
Sljedeći članak

Sin i majka počinili samoubojstvo u Tuheljskim Toplicama

U kući iznad starih bazena u Bolničkoj ulici u Tuheljskim Toplicama jučer su pronađena mrtva tijela Štefice Labaš (69) i njezina sina Damira (48).


TUHELJSKE TOPLICE – U kući iznad starih bazena u Bolničkoj ulici u Tuheljskim Toplicama jučer su pronađena mrtva tijela Štefice Labaš (69) i njezina sina Damira (48). Majka i sin počinili su samoubojstvo.

Sin se razrezao nožem i iskrvario, a majka objesila. Labašovi su prodali stan u Zagrebu i prije nekoliko mjeseci doselili u Tuheljske Toplice kupivši kuću, a što je prethodilo ovom tragičnom događaju koji je potresao tuheljski kraj, nije nam službeno poznato.

Navodno su ostavili i oproštajno pismo kojeg je odnijela policija. Samoubojstva su se, kako neslužbeno doznajemo, dogodila u nedjelju navečer, a tijela su pronađena tek treći dan.

Prema pričanju susjeda, Labašovi su bili 'normalni' susjedi i dragi ljudi. Majka je bila u mirovini, a sin nezaposlen, ali vrijedan dečko.

Kako neslužbeno doznajemo, Štefica je najavila susjedu da ih neće biti dva dana kod kuće, no susjedu je bilo čudno, s obzirom da je u kući gorjelo svjetlo, a na telefon se nije javljala, pa je pozvao policiju.

Inače, prezive Labaš zagorskog je porijekla. Majka i sin bit će pokopani na groblju Sveta Tri Kralja u Velikoj Erpenji, gdje je pokopan  i Štefičin suprug .(M. Bašak)

Još članaka iz "Županija"

Facebook