Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ okupio predstavnike braniteljskih udruga

Žarko Tušek: ''u našem odboru za branitelje želimo predstavnike svih braniteljskih udruga''


U subotu, 14. prosinca, u Velikom Trgovišću HDZ Krapinsko – zagorske županije organizirao je radni sastanak sa predstavnicima raznih braniteljskih udruga sa područja naše županije.

Cilj sastanka bio je da se predstavnici braniteljskih udruga okupe u HDZ-ov odbor za branitelje i time pojača suradnja sa članovima stranke koji su aktivno sudjelovali u domovinskom ratu. Odaziv braniteljskih udruga bio je vrlo pozitivan te se tako u spomen školi dr. Franje Tuđmana okupilo pedesetak pripadnika nekoliko braniteljskih udruga.

Sastanku su prisustvovali i tajnik nacionalnog odbora za branitelje, Josip Vidović sa potpredsjednikom odbora Ratkom Dragovićem - Klekom. Tijekom sastanka izneseni su brojni prijedlozi kako bi taj odbor trebao funkcionirati u bližoj  budućnosti, a sve braniteljske udruge složile su se u činjenici da je konačno došlo vrijeme  da se svi okupe u jedno stranačko tijelo te da svojim iskustvom pomognu stranci u nadolazećim izazovima.

Nakon sastanka, svi uzvanici okupili su se ispred rodne kuće prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja stranke te položili vijenac i zapalili svijeće.   

Još članaka iz "Županija"

Facebook