Prethodni članak
Sljedeći članak

Završilo snimanje Ponosa Ratkajevih

Prošlog vikenda u Muzeju Staro selo u Kumrovcu završeno je snimanje TV serije Ponos Ratkajevih . U sedam mjeseci koliko


Prošlog vikenda u Muzeju Staro selo u Kumrovcu završeno je snimanje TV serije Ponos Ratkajevih . U sedam mjeseci koliko je trajalo snimanje, ekipa produkcijske kuće AVA zajedno s glumačkom ekipom dobro je prokrstarila Zagorje snimajući najviše na lokacijama u Miljani i Kumrovcu, ali i u Klanjcu, Svetom Križu Začretju, Zaboku i drugdje.

Serija koja ima ukupno 180 epizoda, bila je vrlo zahtjevna za snimanje zbog svoje radnje koja je smještena prije i u vrijeme Drugog svjetskog rata. Zato je izbor lokacija bio vrlo važan.

U razgovoru s glumcima i ekipom svi će istaknuti kako je snimanje bilo dugo i da je dobro da završava. No, ipak će se osjetiti i mali žal jer su sedam mjeseci živjeli zajedno i već se navikli jedni na druge. Zagorje i njegovi gostoljubivi ljudi svima će ostati u dobrom sjećanju, pa će sigurno u slijedećim projektima produkcijska ekipa ponovno u Zagorju potražiti lokacije pogodne za snimanja.

Snimanje serije je možda završeno, no još preostaje i emitiranje posljednih pedesetak epizoda. Kako serija završava? E, to vam ipak ne možemo otkriti...

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook