Zagorska razvojna agencija poziva na predlaganje razvojnih projekata

Autor: Zagorje.com objavljeno prije 1god 162 dana 22h 29min

Zagorska razvojna agencija d.o.o., kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator, a u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje od 2011. – 2013. godine raspisala je Drugi poziv na predlaganje razvojnih projekata za bazu projekata.

Email

Zagorska razvojna agencija d.o.o., kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator, a u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje od 2011. – 2013. godine raspisala je Drugi poziv na predlaganje razvojnih projekata za bazu projekata.
 
Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Krapinsko-zagorske županije, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2011. – 2013. godine , a u skladu su s definiranim ciljevima i prioritetima drugih strateških dokumenata – Strategijom ruralnog razvoja Krapinsko-zagorske županije i Strategijom razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije.

Od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata kontinuirano će se sastavljati cjelovita mapa i mreža (pipe-line) svih projekata u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Projekti koji će se nalaziti u Bazi projekta, a njihova provedba ocijenjena je kao vrlo važna za regiju i/ili za Republiku Hrvatsku, a temeljem kriterija koje postavlja Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i Agencija za regionalni razvoj RH, bit će uvršteni u Središnju elektronsku bazu razvojnih projekata RH pri Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a prijaviti ih mogu sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Krapinsko-zagorske županije.

Projekti prijavljeni u sklopu Prvog poziva na dostavu projekata u 2011. godini uvršteni su u Bazu projekata i NE PRIJAVLJUJU se ponovo.

Svi prijedlozi projekata i projektnih ideja moraju biti podneseni na službenom obrascu za prijavu projekata. Obrazac (ZRS_2_2012) se može dobiti u Zagorskoj razvojnoj agenciji d.o.o. ili preuzeti sa službenih stranica www.zara.hr i www.kzz.hr.

Povezane vijesti

objavljeno prije 3 dana 3h 23min

Ministra gospodarstva Ivan Vrdoljak u Krapinsko – zagorskoj županiji

Krapinsko – zagorsku županiju je 15.4.2014. godine posjetio ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

objavljeno prije 5 dana 4h 22min

Ministar Vrdoljak u Krapini: Ovaj tjedan na Vladi mjere za smanjenje deficita

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je danas u Krapini kako će Vlada na ovotjednoj sjednici raspravljati i postići dogovor o mjerama za smanjenje proračunskog deficita.

objavljeno prije 6 dana 7h 53min

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak sutra u Zagorju

U posjetu Krapinsko – zagorskoj županiji 15.04.2014. godine biti će ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i zamjenik Alen Leverić...

objavljeno prije 9 dana 23h 37min

Turistička prezentacija Zagorja u Beču

Prirodne ljepote i turističku, posebno gastronomsku ponudu Slavonije i Zagorja predstavila je Hrvatska turistička zajednica u Beču želeći privući i potaknuti što više austrijskih gostiju...

objavljeno prije 12 dana 8h 2min

2.862.405,00 kuna jedinicama lokalne samouprave za kapitalna ulaganja

U ponedjeljak, 07. travnja 2014 godine, u prostorijama Grada Zaboka je održano predstavljanje raspodjele sredstava jedinicama lokalne samouprave za kapitalna ulaganja -razvitak gospodarskih zona.

objavljeno prije 16 dana 8h 42min

Krapinsko – zagorska županija raspisala je 3 javna poziva iz programa ruralnog razvoja

Krapinsko – zagorska županija raspisala je 3 javna poziva iz programa ruralnog razvoja.

objavljeno prije 17 dana 9h 52min

Predstavljen najveći turistički katalog na svijetu "Neodoljiva Hrvatska"

Svečano predstavljanje kataloga Neodoljiva Hrvatska održalo se na Hušnjakovom,u Muzeju krapinskih neandertalaca uz potporu Krapinsko-zagorske županije...

objavljeno prije 18 dana 22h 32min

Američki Huffington Post preporučuje: "Hrvatsko zagorje morate posjetiti"

Dubrovnik, Plitvička jezera, Hrvatsko zagorje, Makarska i Mljet na prvih su pet mjesta na listi 10 najljepših mjesta u Hrvatskoj

objavljeno prije 19 dana 1h 24min

Uredovni dan Krapinsko-zagorske županije sutra u Pregradi

Prijem građana održat će se sutra u prostorijama Grada Pregrade (Josipa Karla Tuškana 2, 49218 Pregrada) od 16,00 do 19,00 sati.