Prethodni članak
Sljedeći članak

U Krapini uhićeni osumnjičeni za dilanje kokaina i heroina

Zagorski policijaci u suradnji s Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta i


Zagorski policijaci u suradnji s Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta i Odjelom kriminaliteta droga MUP-a RH, te Županijskim državnim odvjetništvom u Zlataru, u utorak su dovršili višemjesečno kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog osnovane sumnje da su se počinili kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

Sumnja se da su šestorica hrvatskih državljana u dobi od 30 – 39 godina, i jedan 33 - godišnji crnogorski državljanin od listopada 2009. godine do svibnja 2010. godine na za sada nepoznati način nabavljali veće količine opojne droge s ciljem preprodaje na području Krapinsko - zagorske zupanije te grada Zagreba.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, vec je ranije zaplijenjeno 982,12 grama amfetamina, 9,6 grama kokaina i 94,80 grama heroina, a tijekom utorka u pretrazi stanova na području Krapine, kojima se služe osumnjičeni, pronađeno je jos 400 grama heroina i oka 10 grama kokaina.

Četvorica osumnjičenih će tijekom današnjeg dana, uz kaznenu prijavu, biti odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a za trojicom se još traga. Neslužbeno se doznaje da je priveden vlasnik slastičarnice „Yeti“ u središtu Krapine, osobe povezane s njime, kao i jedan djelatnik pošte.

Z.G.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook