Prethodni članak
Sljedeći članak

Predavanje o prevenciji trgovanja ženama

Sutra će se, kao dio kampanje prevencije trgovanja ženama i djevojkama u svrhu seksualnog iskorištavanja, pod nazivom “Dvije djevojčice”...


Sutra će se, kao dio kampanje prevencije trgovanja ženama i djevojkama u svrhu seksualnog iskorištavanja, pod nazivom “Dvije djevojčice”, održati radionica za nastavnike i stručne suradnike osnovnih i srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije.

Kampanju prati edukacijski paket “Dvije djevojčice” koji sadrži trominutni crtani film autorice Ruth Beni i brošuru u kojoj se nalaze prijedlozi za rad s djecom na ovoj temi.

U kampanju je do sada uključeno 13 europskih zemalja. Na radionici sutrašnjoj radionici će se predstaviti Ministarstvo unutarnjih poslova – Ravnateljstvo policije, a prezentaciju će održati pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić.

Kampanju će predstaviti voditeljica programa iz CESI, Sanja Cesar, a za područje Krapinsko-zagorske županije rad Policijske uprave na temu trgovanja ljudima prezentirat će Andreja Jurić. Radionica će se održati u Srednjoj školi Krapina s početkom u 10 sati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook