Prethodni članak
Sljedeći članak

Općoj bolnici Zabok doniran ginekološki stolac za žene sa invaliditetom

U Općoj bolnici Zabok održana je primopredaja ginekološkog stolca za žene sa invaliditetom, na kojem se mogu obavljati i manji operativni zahvati.


   Danas, 03. ožujka 2014. godine u Općoj bolnici Zabok održana je primopredaja ginekološkog stolca za žene sa invaliditetom, na kojem se mogu obavljati i manji operativni zahvati. Riječ je o donaciji Krapinsko-zagorske županije Odjelu ginekologije i porodništva u vrijednosti od 32 i pol tisuća kn.

Primopredaji stolca prisustvovali su župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, zamjenica župana Jasna Petek, sanacijski upravitelj Opće bolnice Zabok Ivan Švajger, zamjenik upravitelja Tihomir Vančina, voditelj Odjela za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Zabok dr. Rajko Fureš i djelatnici odjela. Zamjenica župana Jasna Petek je tom prilikom predala nekoliko ilustracija hrvatskih autora koje će krasiti Odjel pedijatrije, a koji su kupljeni na aukciji “Za osmijeh djeteta u bolnici” u organizaciji  Saveza društava Naša djeca Hrvatske.

Nazočnima se obratio župan Željko Kolar istaknuvši kako  je Opća bolnica Zabok bez obzira na postupak sanacije i dalje naša bolnica, te da će osim donacije ginekološkog stolca u vrijednosti od  32 i pol tisuće kn Županija i dalje donirati potrebnu opremu i pomagati rad Bolnice. Osim Općoj bolnici Zabok ginekološki stolac za žene s invaliditetom doniran je i Domu Zdravlja Krapinsko-zagorske županije.

Sanacijski upravitelj Ivan Švajger je zahvalio na donaciji i istaknuo dobru suradnju sa Krapinsko-zagorskom županijom, dok je voditelj Odjela za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Zabok dr. Rajko Fureš  naglasio kako će ovakav stolac omogućiti kvalitetniju zdravstvenu uslugu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook