Prethodni članak
Sljedeći članak

Miletić zaplakao u sudnici

Sudsko vijeće suca Tomislava Ivande odlučilo je danas, nakon što je četiri mjeseca proveo u pritvoru u zatvorskoj bolnic


Sudsko vijeće suca Tomislava Ivande odlučilo je danas, nakon što je četiri mjeseca proveo u pritvoru u zatvorskoj bolnici u Svetošimunskoj u Zagrebu, pustiti iz pritvora 100-postotnog invalida Ivicu Miletića (35).



Toj je odluci sudskog vijeća prethodilo potresno svjedočenje majke i brata Ivice Miletića (35), optuženog za pokušaj ubojstva supruge Meri. Na nju je pucao nakon dugogodišnje nebrige i nevjere.

Miletić je na današnjem ročištu cijelo vrijeme plakao slušajući iskaze brata Dragutina te svoje majke Ane koji su složili mozaik od stravičnih detalja iz Ivičinog bračnog života, bez ljubavi i skrbi te bešćutnosti prema njihovo šestoro djece, od kojih su četvero baštinili iz prethodnih brakova, uz jedno zajedničko i jedno koje je plod Merine nevjere.

Meri ga, tvrde Miletići, nije kupala mjesecima, nije mu kuhala niti se brinula o djeci, varajući ga pred nosom s radnikom njihove staklarske radionice kojem se odselila nakon krvave večeri prije četiri mjeseca. Ivica se nakon svega propio i postao suicidalan.

Danas je svjedočila i sudska vještakinja dr. Vedrana Petrovečki, potvrdivši da je Ivica zadao Meri tri teške ozljede opasne po život, hicima iz malokalibarskog pištolja.

Inače, pred Općinskim sudom u Zlataru vodi se i postupak protiv supružnika zbog zlostavljanja djece, što će, pretpostavlja se, ići na dušu majci jer je Ivica nepokretan i ne može se brinuti ni o sebi a kamoli o djeci u dobi od 1 do 16 godina, koja su sada kod udomitelja, kod bivših supružnika, rođaka te bake Ane.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook