Prethodni članak
Sljedeći članak

Karlo Vlahek odličan na Državnom natjecanju glazbe i plesa!

Srednju glazbenu školu koja djeluje u sklopu Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok predstavljao je Karlo Vlahek...


U Glazbenoj školi Ferdo Livadić u Samoboru održano je 52. natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa u disciplini truba.

Natjecanje organizira Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga, a pravo natjecanja imaju oni kandidati koji su na Regionalnom natjecanju osvojili 1. nagradu i time stekli pravo nastupa na državnoj razini.

Srednju glazbenu školu koja djeluje u sklopu Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok predstavljao je Karlo Vlahek kojemu je s osvojenih 95,40 bodova dodijeljena 2. nagrada.

Karlo je inače i odličan učenik 1. razreda glazbenog odjela, a mentor mu je prof. Marko Bobičanec. Repertoar na klaviru pratio je Danijel Gašparović.

Svakako treba istaknuti da glazbeni odjel pri Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok djeluje tek drugu godinu, a rezultati rada pokazuju izuzetan napredak i učenika i profesora, što opravdava potrebu razvoja ovog programa i zaslužuje povjerenje učenika i roditelja.

Čestitamo na izvrsnim rezultatima Karlu i njegovom mentoru!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook