Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivana Šikić udaje se u G. Stubici za direktora Karlovačke banke

Ivana Šikić, novinarka Informativnog programa na HTV-u, ni punih godinu dana od kad joj je pred očima ubijen tadašnji za


Ivana Šikić, novinarka Informativnog programa na HTV-u, ni punih godinu dana od kad joj je pred očima ubijen tadašnji zaručnik, Davor Zečević, udaje se za direktora Karlovačke banke te suvlasnika Khala lunge bara Joška Kovača.


Nemam nikakvih komentara. Uvijek sam se trudila svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, bar koliko sam to bila u mogućnosti, i tako će biti i dalje. Mediji su izašli s nekim poluinformacijama, a ja ne želim govoriti o detaljima, jer mislim da se moje vjenčanje tiče jedino moje obitelji i mojih prijatelja. Moj privatni život je moj život i ne želim ga podastrijeti očima javnosti , rekla je Šikić u razgovoru za Index, dodajući kako joj je i samoj jasno da, koliko se ona god trudila zadržati to za sebe, biti interesa javnosti, no ona ne želi u tome sudjelovati .

Napomenula je i kako ni sad ne može birati kojem će mediju otkriti detalje, a kojem će reći da nema komentara, jer to nikad nije činila, pa neće ni sada.

Kako je objavio Jutarnji list, Šikić i Kovač će se vjenčati 20. rujna, u crkvi u Gornjoj Stubici, dok će svadbena svečanost, za oko 250 gostiju, biti održana u dvorcu Golubovec.

Šikić će kuma na vjenčanju navodno biti njena prijateljica iz djetinjstva, Vanda Barišić, dok će Kovaču kum biti njegov poslovni partner i prijatelj Kristijan Babić, inače dečko glumice Jelene Perčin.

Pozivnice za vjenčanje već su navodno stigle i njenim najbližim kolegama s posla - ekipi nedavno ugašenog Radnog ručka , Ružici Renić, Petru Vlahovu te Dijani Čuljak-Šelebaj i njenom suprugu Vladimiru. Goste će zabavljati Maja Šuput, a Šikić će, prema pisanju Jutarnjeg lista, umjesto bijele vjenčanice, odjenuti bež večernju haljinu.

Izvor: Index.hr

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook