Prethodni članak
Sljedeći članak

Friščić u Mariji Bistrici : Nadamo se da Janaf neće zadesiti sudbina Ine

Uoči 6. hodočašća HSS u Mariju Bistricu, konferenciju za novinare ispred hotela Bluesun kaj održao je predsjednik HSS &n


Uoči 6. hodočašća HSS u Mariju Bistricu, konferenciju za novinare ispred hotela Bluesun kaj održao je predsjednik HSS – a Josip Friščić sa stranačkim dužnosnicima.

Upitan o prodaji udjela u Janafu, Friščić je odgovorio kako ga koalicijski partneri o tome nisu upoznali.

„ Nismo se prethodno sastali na tu temu i nismo znali da se prodaje udio u Janafu. No, slažemo se da treba isplatiti dug umirovljenicima. Nadamo se da Janaf, koji je hravtsko staro srebro, neće zadesiti sudbina Ine „, napomenuo je Friščić i napomenuo da to neće uzdrmati aktualnu koaliciju HSS – a i HDZ – a. Friščić je na novinarsko pitanje kratko kometirao i navodno postojanje crnih fondova u HDZ – u.

„ Crni fondovi su osobna odgovornost, a ne cijele stranke. Ali neka pravosudne institucije odrade svoj posao „, rekao je Friščić.

Predsjednik HSS – a bio je izričit da nema predizbornih koalicija s HDZ – om ni u jednoj izbornoj jedinici te da na parlamentarne izbore idu samostalno.

Oko 15 tisuća članova HSS – a, koji su Mariju Bistricu stigli u 250 autobusa iz svih krajeva Hrvatske na tradiconalno hodočašće čije je misno slavlje predvodio rektor Svetišta Zlatko Koren, pozdravila je i domaćica okupljanja, predsjednica zagorskog HSS – a Vlasta Hubicki.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook