Dječak Dominik prvi Zagorec rođen u 2013. godini

Autor: Zagorje.com objavljeno prije 1god 108 dana 4h 49min

Prva novogodišnja beba rođena u Zagorju donijela je veselje 1. siječnja 2013. godine u 3 sata i 55 minuta ujutro kada je u Općoj bolnici Bračak došla na svijet.

Email

Prva novogodišnja beba rođena u Zagorju donijela je veselje 1. siječnja 2013. godine  u 3 sata i 55 minuta ujutro kada je u Općoj bolnici Bračak došla na svijet.

Županica Sonja Borovčak posjetila je u bolnici malog Dominika i njegovu majku Kristinu iz Krapinskih Toplica te uz buket cvijeća i čestitku darovala prvog Zagorca u ovoj godini s iznosom od 3.000,00 kuna.

Kasnije na Novu godinu u OB Zabok rođene su još dvije zagorske bebe, djevojčica Ines iz Bedekovčine te dječak Roko iz Donje Šemnice kraj Krapine koje je županica uz čestitke isto tako odlučila darovati svakog s po 1.500,00 kn uručivši pritom njihovim majkama i prigodan CD dječjeg zbora Zabočki mališani ispred Društva Naša djeca Zabok.

Povezane vijesti

objavljeno prije 2 dana 5h 26min

Zagorska bolnica ostaje Zagorcima

OB Zabok je Zagorska bolnica, ostati će Zagorska bolnica, a vrata će širom biti otvorena pacijentima iz čitave regije jer bolnica za to ima prostorne kapacitete i odličan medicinski kada...

objavljeno prije 4 dana 2h 45min

HDZ pokrenuo peticiju "ZAGORJE ZAGORCIMA – NE DAMO ZAGORSKU BOLNICU"

Žarko Tušek: ''Pozivamo Zagorke i Zagorce da podrže našu inicijativu, da glasom za spas zagorske bolnice jasno poruče aktualnoj Vladi – DOSTA nam je poigravanja sa Zagorjem...

objavljeno prije 26 dana 1h 1min

Zbog masterplana župan Željko Kolar uputio službeni dopis ministru zdravlja Rajku Ostojiću radi hitnog prijema

Župan Željko Kolar uputio je službeni dopis ministru zdravlja Rajku Ostojiću radi hitnog prijema na kojem bi mu objasnio neke stvari iz masterplana bolnica odnosno nacrta prijedloga.

objavljeno prije 26 dana 22h 6min

Zagorski župan Željko Kolar: „Neprihvatljivo je da se broj kreveta u OB Zabok smanji za 40%”

Održana konferencija za novinare na temu Nacionalnog plana razvoja kliničkih bolničkih centara, kliničkih bolnica, klinika i općih bolnica u Republici Hrvatskoj 2014. – 2016.

objavljeno prije 32 dana 2h 21min

7. sezonska rasprodaja dječje odjeće i opreme Jakovlje

Grupa za potporu dojenja „Sretno dijete” iz Jakovlja poziva roditelje i djecu na 7. sezonsku rasprodaju dječje odjeće i opreme od 0–14 godina

objavljeno prije 46 dana 2h 5min

Zagorska liga protiv raka donirala opremu Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama

Danas, 05. ožujka 2014., Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice uručena je donacija od Zagorske lige protiv raka u vidu medicinske opreme.

objavljeno prije 46 dana 23h 7min

Općoj bolnici Zabok doniran ginekološki stolac za žene sa invaliditetom

U Općoj bolnici Zabok održana je primopredaja ginekološkog stolca za žene sa invaliditetom, na kojem se mogu obavljati i manji operativni zahvati.

objavljeno prije 47 dana 3h 55min

Policajac djevojčice iz Odgojnog doma za žene Bedekovčina navodio na sado-mazo seks

Pedofili: Granični policajac (44) zvani Oluja osuđen je na 4 godine i 10 mjeseci zatvora zbog nastranog seksa s maloljetnicama...

objavljeno prije 49 dana 3h 55min

Novi zakon o privremenom uzdržavanju treba riješiti problem alimentacija

Ministarstvo socijalne politike i mladih uputilo u javnu raspravu novi zakon o privremenom uzdržavanju koji bi neodgovorne roditelje trebao spriječiti da ne plaćaju alimentaciju...