Prethodni članak
Sljedeći članak

Direktor „Stražaplastike” Josip Grilec izabran za potpredsjednika HDZ–ove Zajednice poduzetnika i obrtnika

Na prijedlog Županijskog odbora HDZ–a Krapinsko–zagorske županije, na mjesto potpredsjednika Zajednice imenovan Josip Grilec, direktor „Stražaplastike”


Više od 150 poduzetnika i obrtnika koji se priklanjaju politici i prihvaćaju temeljna načela i program HDZ–a, među kojima su i brojne izvanstranačke osobe, sastali su se prošlu subotu u hotelu Westin u Zagrebu, na Osnivačkom saboru Zajednice poduzetnika i obrtnika.

Na njegovu početku predsjednik stranke Tomislav Karamarko najavio je pripreme koje će HDZ–u donijeti izbornu pobjedu te reorganizaciju države u prijateljicu svih građana, osobito poduzetnika. Karamarko je objasnio da HDZ osniva Zajednicu poduzetnika kako bi promijenio stanje u državi i omogućio poduzetnicima i obrtnicima bolje poslovne uvjete.

Posebno valja istaknuti kako je, na prijedlog Županijskog odbora HDZ–a Krapinsko–zagorske županije, na mjesto potpredsjednika Zajednice imenovan Josip Grilec, direktor Stražaplastike. Skupu su, osim gospodarstvenika, prisustvovali vodeći ljudi stranke, parlamentarni zastupnici, ostali voditelji odbora, predstavnici stranačkih partnera, HUP-a, sindikata i drugih.

Delegaciju gospodarstvenika HDZ–a Krapinsko–zagorske županije predvodio je predsjednik zagorskog HDZ–a Žarko Tušek koji je izjavio kako mu je osobno zadovoljstvo što je gospodin Grilec prihvatio njegov poziv da se aktivno uključi u rad Zajednice, te time sudjeluje u stvaranju bolje poduzetničke klime na nacionalnoj razini.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook