Prethodni članak
Sljedeći članak

Davor Šuker potpisao ugovor s bolnicom Sv. Katarina

Davor Šuker potpisao ugovor s bolnicom Sv. Katarina u Zaboku čime ona postaje službena bolnica HNS-a


ZABOKPredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker potpisao je danas ugovor o partnerstvu i suradnji sa Specijalnom bolnicom za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku na Bračku čime je Sveta Katarina i službeno postala bolnica Hrvatskog nogometnog Saveza.

– Ovo je space shuttle u vašoj branši i drago mi je da možemo biti na zajedničkom brodu – rekao je Davor Šuker koji je nakon obilaska bolnice bio zadovoljan viđenim. Ravnateljica bolnice Nevenka Kovač istaknula je kako je bolnicama cilj imati što više pacijenata, ali da se nada da njihova bolnica neće imati puno posla, barem dok se naši nogometaši ne vrate iz Brazila.

Primorac je naglasio kako je ponosan što je bolnica postala službena bolnica HNS-a, te da je to čast, privilegija, ali i obveza. Predsjednik HNS –a  uručio je i donatorski ček od 25.000 kuna, Draganu Primorcu, predsjedniku Hrvatske humanitarne udruge CRO UNUM za humanitarnu akciju Srcem za djecu koja će se održati u petak u Splitu. Specijalna bolnica Sveta Katarina europski je centar izvrsnosti i postala  je središnje mjesto za liječenje hrvatskih sportaša.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook