Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana Memorijalna utrka Marijan Lukina


Na trećoj Memorijalnoj utrci Marijan Lukina pobijedio je domaći trkač Dražen Dinjar iz kluba Rudolf Perešin Gornja



Na trećoj Memorijalnoj utrci Marijan Lukina pobijedio je domaći trkač Dražen Dinjar iz kluba Rudolf Perešin Gornja Stubica sa vremenom 39:48.



Drugi je bio, također domaći, Matija Lukina sa 40:37, dok je treće mjesto pripalo Danijelu Kataleniću iz kluba Jastreb 99 . Slijede domaći trkači Branko Razum i Željko Lukina, Josip Kosec bio je sedmi, Nikola Škvorc deveti, Mario Stanković četrnaesti, Martin Papišta šesnaesti, Darko Jurković dvadesetprvi, Ante Pešec dvadesetdrugi, a od 30-34 mjesta, od ukupno 38 trkača, zauzeli su domaći: Franjo Novosel, Danijel Novina, Gordana Kraševac, Leopold Japec i Davor Turk.

U ukupnom poretku trinaesta, Petra Gidak iz SD Stubica- Hidraulika Kurelja sa vremenom 48:13 prva je u kategoriji žena, druga je domaća Gordana Kraševac, a treća Anamarija Hodak iz kluba Dinamo Zrinjevac .

Start i cilj bio je u centru Gornje Stubice, kod spomenparka Rudolfu Perešinu, trčalo se 10 kilometara ili 4 kruga. Organizator je bio AK Rudolf Perešin iz Gornje Stubice, a medijski pokrovitelji Radio Stubica, Zagorski list i www.gornjastubica.com

Još članaka iz "Sport"

Facebook