Prethodni članak
Sljedeći članak

Renata Dolenec, kandidatkinja za gradonačenicu Donje Stubice podnijela prigovor DIP-u

U ime Gradskke organizacije SDP Donja Stubica, kao predsjednica, i kao kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Donja Stubica podnosim prigovor na predizbornu kampanju za funkciju gradonačelnika/ce Grada Donja Stubica.

Prigovor prenosimo u cijelosti:

Predmet: Prigovor zbog nepravilnosti u postupku izborne kampanje

Poštovani,

U ime Gradskke organizacije SDP Donja Stubica, kao predsjednica, i kao kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Donja Stubica podnosim prigovor na predizbornu kampanju za funkciju gradonačelnika/ce Grada Donja Stubica. Prigovor se podnosi protiv Gradske organizacije HDZ Donja Stubica i kandidata za gradonačelnika Juraja Srebačić.

U javnim nastupima putem lokalne radio postaje Radio Stubica, koja je u večinskom vlasništvu Grada Donja Stubica, kandidat za gradonačelnika Donje Stubice Juraj Srebačić i predsjednik Gradske organizacije HDZ Anđelko Glivar, dovode u pitanje i potiču na sumnju u stjecanje mog zvanja diplomirane ekonomistice, te na taj način vrše obmanu bračkog tijela i ruše moj kredibilitet.

Putem osobnih kontakata sa biračima, kao i međusobnim kontaktima pred prisustvom trećih osoba, prije spomenute osobe, stvaraju javno mijenje o meni kao delikventici šireći dezinformacije. Juraj Srebačić je i putem javnog medija, prije spomenute Radio Stubice, neposredno pred prvi krug izbora za lokalnu samoupravu, insinuirao da se protiv mene vodi proces u kojem sam optužena za neko kazneno djelo. Time mi je nenadoknadivo nanjeta šteta kao privatnoj osobi, kao majci dvoje djece i uglednom članu zajednice, kao fizičkoj osobi, te mi je nanjeta šteta kao kandidatkinji za gradonačelnicu Grada Donja Stubica.

Nadalje, jučer, dana 29.5.2013. godine, putem dostavljača na kućne adrese stanovnika jedinice lokalne samouprave Grada Donja Stubica zajedno sa uplatnicama za plaćanje komunalne naknade Gradu Donja Stubica dostavljeni su letci HDZ-a, odnosno kandidata za gradonačelnika, ujedno i dosadašnjeg gradonačelnika Grada Donja Stubica, Juraja Srebačić pod nazivom „Provjereno i sigurno – za budućnost Stubice“. U navedenom letku nalazi se fotografija iz privatne kolekcije kandidata za zamjenika gradonačelnice Grada Donja Stubica Miljenka Jagarčec. Fotografija na kojoj se nalaze članovi Kulturno umjetničkog društva je privatno vlasništvo i Miljenko Jagarčec kao vlasnik polaže potpuno pravo na istu.

S poštovanjem,

Za Gradsku organizaciju SDP Donja Stubica
Renata Dolenec, dipl.oec., predsjednica
Kandidatkinja za gradonačelnicu
Grada Donja Stubica

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook