Prethodni članak
Sljedeći članak

STOKA ROKA U KRAPINI!!!

Caffe Bar Mala Ramona i Narodne novine Zabok vas pozivaju na hip hop večer i koncert Marina Ivanovića Stoke koji se održava danas, u petak 21.03. u 21h

Caffe Bar Mala Ramona i Narodne novine Zabok vas pozivaju na hip hop večer i koncert Marina Ivanovića Stoke koji se održava danas, u petak 21.03. u 21h.

Marin Ivanović Stoka, reper s Kvatrića, koji u Krapinu dolazi po prvi puta, popularnost je stekao u suradnji sa reperom iz Kustošije Markom Lasićem Neredom kao duo pod nazivom „Nered & Stoka”.



Od svoje trinaeste godine, kad se počeo baviti glazbom i pisanjem rima, objavio je 4 studijska albuma, „Spremni za rat”, „Stole”, „Kravlje ludilo” i „Pogodi ko se beko”. Trenutno radi na zajedničkom albumu sa Neredom, „Nered & Stoka 2”, nasljedniku vjerojatno najboljeg hrvatskog hip hop albuma „Spremni za rat” te na solo albumu „ZG Gangsta”.

Ostatak večeri će vas u hip hop ritmovima i uz Laško party (i hostese) zabavljati Igor Đurić aka DJ Chadjo i Denis Štefanić aka Apollo Eighteen. Za kraj treba napomenuti da je ulaz na koncert BESPLATAN te da svakog posjetitelja očekuje „mali znak pažnje” pokrovitelja Narodnih novina.

Još članaka iz "Noćna patrola"

Facebook