Humanitarni koncert 'POMOZIMO MILJENKU'

Autor: Zagorje.com objavljeno prije 2god 76 dana 10h 42min

Koncert pod nazivom 'POMOZIMO MILJENKU' ima za cilja sakupiti sredstva da bi se Miljenko Piljek mogao vratiti na oporavak kući. Naime, Miljenko je u svojim tridesetim godinama doživio težak moždani udar, a liječnici mu nisu davali nikakve nade za oporavak..

Email

Koncert pod nazivom 'POMOZIMO MILJENKU' ima za cilja sakupiti sredstva da bi se Miljenko Piljek mogao vratiti na oporavak kući. Naime, Miljenko je u svojim tridesetim godinama doživio težak moždani udar, a liječnici mu nisu davali nikakve nade za oporavak.

Ipak, Miljenkova volja i želja za životom rezultirali su time da se Miljenko danas uspješno oporavlja u Krapinskim Toplicama. Želja njegove obitelj je da Miljenko dođe kući, no prije mu treba osigurati sve potrebne uvjete kao što su aspirator jer ima problema s disanjem, poseban krevet, higijenske potrepštine i slično.

Na koncertu će sudjelovati brojna poznata imena zagorske glazbene scene, a karte po cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti u caffe baru Joy u Zaboku, u caffe baru Hawana u Zaboku, u caffe baru Luna u Krapini, u bistrou Royal u Sv. Križu Začretju i u bistrou Lily u Bedekovčini.

Dođite na koncert i budite dio velikog lanca dobrote.

Povezane vijesti

objavljeno prije 4 dana 11h 57min

Vaše vijesti: Humanitarnu akcija Foruma mladih SDP-a i Udruge osoba sa invaliditetom

Svatko može doprinijeti ostvarenju tog cilja, pa makar i simboličnim iznosom na žiro račun Udruge osoba sa invaliditetom KZŽ 2360000-1101491659.

objavljeno prije 42 dana 7h 38min

Nestale dvije djevojčice, jeste li ih vidjeli?

U slučaju da imate bilo kakva saznanja o nestalim djevočicama policija vas moli da se javite u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

objavljeno prije 45 dana 8h 46min

Policajac djevojčice iz Odgojnog doma za žene Bedekovčina navodio na sado-mazo seks

Pedofili: Granični policajac (44) zvani Oluja osuđen je na 4 godine i 10 mjeseci zatvora zbog nastranog seksa s maloljetnicama...

objavljeno prije 100 dana 23h 47min

Tko sve ostaje bez socijalne pomoći?

Oko 4.300 ljudi, uglavnom branitelja, koji imaju imovinu od koje bi se mogli izdržavati, ostalo je bez opskrbnine novim Zakonom o socijalnoj skrbi.

objavljeno prije 102 dana 9h 21min

Humanitarni koncert "Krapinska zimska priča" u organizaciji LEO Kluba Zagorje

U ponedjeljak, 6. siječnja u 20 sati, će se u prostoru novog Muzeja krapinskih neandertalaca u Krapini održati koncert „Krapinska zimska priča“.

objavljeno prije 106 dana 8h 16min

Humanitarna akcija Foruma mladih SDP-a

Članovi Foruma mladih SDP-a Krapina obišli su troje samohranih roditelja više djece te im predali pakete koji su skupljeni u njihovoj humanitarnoj božićnoj akciji tijekom prosinca

objavljeno prije 115 dana 8h 48min

PAPA FRANJO UOČI BOŽIĆA: 'Siromašni ne mogu čekati!'

Papa Franjo pozvao je političke vlasti i socijalne službe u cijelom svijetu da učine sve što je u njihovoj moći da obitelji imaju dom....

objavljeno prije 119 dana 9h 31min

Posjet udomiteljskoj obitelji Štefici Orel iz Huma na Sutli

Udomiteljica Štefica Orel iz Huma na Sutli koja ima desetak korisnika, djece i mladih sa teškoćama u razvoju, svijetli je primjer kako se može pružiti ljubav i dom

objavljeno prije 144 dana 20h 19min

Kad se male ruke slože u školu u prirodi se može

U nedjelju 24.11. održan je humanitarni koncert "Kad se male ruke slože u školu u prirodi se može". (video reportaža)