Prethodni članak
Sljedeći članak

Humanitarni koncert 'POMOZIMO MILJENKU'

Koncert pod nazivom 'POMOZIMO MILJENKU' ima za cilja sakupiti sredstva da bi se Miljenko Piljek mogao vratiti na oporavak kući. Naime, Miljenko je u svojim tridesetim godinama doživio težak moždani udar, a liječnici mu nisu davali nikakve nade za oporavak..


Koncert pod nazivom 'POMOZIMO MILJENKU' ima za cilja sakupiti sredstva da bi se Miljenko Piljek mogao vratiti na oporavak kući. Naime, Miljenko je u svojim tridesetim godinama doživio težak moždani udar, a liječnici mu nisu davali nikakve nade za oporavak.

Ipak, Miljenkova volja i želja za životom rezultirali su time da se Miljenko danas uspješno oporavlja u Krapinskim Toplicama. Želja njegove obitelj je da Miljenko dođe kući, no prije mu treba osigurati sve potrebne uvjete kao što su aspirator jer ima problema s disanjem, poseban krevet, higijenske potrepštine i slično.

Na koncertu će sudjelovati brojna poznata imena zagorske glazbene scene, a karte po cijeni od 30 kuna mogu se nabaviti u caffe baru Joy u Zaboku, u caffe baru Hawana u Zaboku, u caffe baru Luna u Krapini, u bistrou Royal u Sv. Križu Začretju i u bistrou Lily u Bedekovčini.

Dođite na koncert i budite dio velikog lanca dobrote.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook