Prethodni članak
Sljedeći članak

Besplatne radionice i pravni savjeti za nezaposlene žene

CESI započinje ciklus radionica za nezaposlene žene, po prvi puta na području Krapinsko-zagorske županije, a koje će početi 30.04.2014. u Zaboku...


CESI započinje ciklus radionica za nezaposlene žene, po prvi puta na području Krapinsko-zagorske županije, a koje će početi 30.04.2014. u Zaboku. Kroz interaktivan rad u grupi tijekom deset susreta žene će dobiti potporu i edukaciju za aktivno traženje posla, ali i za razvoj vlastitih vještina komunikacije i osobne efikasnosti.

Teme koje ćemo obraditi tijekom trajanja programa su: komunikacijske vještine, neverbalna komunikacija, asertivnost, pregovaranje, intervju za posao, pisanje životopisa i motivacijskog pisma, nošenje sa tremom, prezentacijske vještine, osobna efikasnost te upravljanje ciljevima i vremenom.

U sklopu ovog programa žene također mogu dobiti i pravne savjete vezane uz radna i socijalna prava te diskriminaciju u svijetu rada.

Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti na broj telefona 01 24 22 800, 095 1997 038 ili putem e-mail adrese [email protected] najkasnije do 29.travnja 2014.

Nakon prijave, žene će dobiti sve informacije vezane uz termine radionica, a na grupama može prisustvovati 10 polaznica.

Projekt se provodi u suradnji sa HZZ-om, Područna služba Zagreb i nastavak je dugogodišnjeg rada CESI u svrhu postizanja jednakih mogućnosti za žene u svijetu rada. Program je financijski podržan od strane GIP International i Nizozemske ambasade.

Još članaka iz "Business"

Facebook