IZ STUBAKA NA SNJEŽNU KRALJICU: Navijači pristigli iz svih krajeva, čak i iz susjednih zemalja

Autor jk/kp

Karte za muški slalom, koji je na rasporedu sutra, mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice Stubičke Toplice po cijeni od 50 kuna


Prve su skijašice već krenule niz crveni spust, a brojni ljubitelji skijanja od jutarnjih su sati pristizali na Sljeme, kako bi i ove godine podržali natjecateljice i uživali u atmosferi još jedne Snježne kraljice.
Osim sa zagrebačke strane, autobusi su navijače vozili i iz Stubičkih Toplica, gdje su se navijači počeli okupljati od 10 sati, kada je prvi autobus krenuo za Sljeme.

Navijači su pristigli iz svih krajeva Zagorja, čak i iz Slovenije. Paula iz Lobora s ekipom već tradicionalno posjećuje Snježnu kraljicu. – Svake godine je nekako manje ljudi, ali mi idemo i dalje. Ljubitelji smo skijanja, a navijat ćemo za hrvatske predstavnice – rekla nam je Paula.

Nikola iz Oroslavja na Sljemenu je navijao prije 7 godina, kada je skijao Ivica. – Sad baš i nemam za koga navijati, više idem malo pogledati. Inače pratim skijanje, više – manje sam zimski tip – rekao je.
Sutra je na redu muški slalom, karte se mogu kupiti u uredu Turističke zajednice po cijeni od 50 kuna, dok su karte za djecu u pola cijene. Autobusi također kreću već od 10 sati, a prodavači kažu kako se karte prodaju jednako dobro, ako ne i bolje nego prijašnjih godina.