Željko Kolar: "Kao i prije četiri godine i sada pobjeđujemo u prvom krugu"

Autor

Sinoć su u sportskoj dvorani Srednje škole u Krapini čelnici koalicije SDP-a, HNS-a, HSU-a i Hrvatskih laburista, kao i njihov kandidat za župana Željko Kolar, održali završni predizborni skup uoči nedjeljnih lokalnih izbora

  kolar.jpg

Koalicija SDP-a, HNS-a, HSU-a i Hrvatskih laburista, kao i njihov zajednički kandidat za župana, Željko Kolar i kandidati za njegove zamjenike Jasna Petek te Anđelko Ferek Jambrek, sinoć su u sportskoj dvorani Srednje škole u Krapini održali završni predizborni skup uoči nedjeljnih lokalnih izbora.

Željko Kolar naglasio je kako je na prošlim izborima pobijedio u prvom krugu te da će u prvom krugu pobijediti i na ovim izborima, jer, kako je rekao, on i njegov tim rade na dobrobiti ljudi u Zagorju. Svojim političkim oponentima, koji su tijekom kampanje osporavali dosadašnje uspjehe aktualne županijske vlasti i njega osobno, Kolar je odgovorio još jednom ponavljajući sve one rezultate koji su Krapinsko-zagorsku županiju svrstali među sam vrh u Republici Hrvatskoj.

- Smanjili smo nezaposlenost za više od pola, stvorili smo 3300 novih radnih mjesta, otvorili smo mnoge nove dionice cesta, pokrenuli smo projekt elektrifikacija pruge Zaprešić – Zabok koja sada kreće. Isto tako, brendirali smo Krapinsko – zagorsku županiju kao turističku destinaciju i postigli najveći iskorak u Hrvatskoj kad je u pitanju povećanje broja dolazaka i broja noćenja. Otvorili smo Energetski centar na Bračku, izradili smo strategiju razvoja Krapinsko – zagorske županije, Master plan turizma, krećemo s projektima Poduzetničkog inkubatora u Krapini, a predbacuju nam da nismo uspješni – rekao je, između ostalog, Željko Kolar.

Inače, pred više od tristo članova i simpatizera koalicijskih stranaka, kao i nezavisnih kandidata s koalicijske liste kandidata za Županijsku skupštinu, redali su se mnogi govornici, pa su tako o brojnim uspjesima svojih resora govorili i još uvijek aktualni zamjenici župana, Anđelko Ferek Jambrek o gospodarstvu, energetici i zaštiti okoliša te Jasna Petek o brojnim ulaganjima u zdravstvo, odgoj i obrazovanje na području Krapinsko-zagorske županije.