VOZAČI, OPREZ: Policija će provoditi 24-satni nadzor brzine

Autor zagorje.com

U cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, odnosno povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila

brzina.jpg

Policijska uprava krapinsko-zagorska imat će pojačani, kontinuirani 24-satni nadzor brzine i to od 6 sati u srijedu 18. travnja do 6 sati u četvrtak 19. travnja.

- U cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila, odnosno povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise i prometne znakove kojima se ograničava brzina kretanja vozila na prometnicama Europske unije, svih Policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, pa tako i na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila u organizaciji Europske mreže prometne policije – TISPOL – najavila je PU krapinsko-zagorska.

Dodajmo kako policija poziva građane da se uključe u provedbu akcije na način predlože lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila, odnosno da predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja vozila. - Predložene lokacije trebale bi biti one za koje se smatra da na njima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila – istaknula je PU krapinsko-zagorska.

- Sve zainteresirane građane molimo da nam do 15. travnja 2018. godine (nedjelja) dostave prijedloge za lokacije nadzora brzine kretanja, te zamolbe za uključivanje u akciju na e-mail adresu: [email protected] - pozivaju iz PU krapinsko-zagorske.