[VIDEO] KARLO JU JE ODUŠEVIO: Maja Šuput u Krapini nazdravila s najboljim konobarom u Hrvatskoj

Autor mš/ip

Popularnu pjevačicu oduševio je doček u Krapini

maja šuput (10).jpg

Crveni tepih, tamburaši, šampanjac i Karlo Konjić s buketom u ruci ispred Ilir bara u Krapini. Tako je večeras izgledao doček popularne pjevačice Maje Šuput koja je došla posjetiti Karla koji je u njenoj nagradnoj igri pod imenom 'Dolaznjača' osvojio simpatije najvećeg broja ljudi.


Da podsjetimo, Maja je prije nekoliko tjedana izdala pjesmu pod nazivom 'Dođi mami' u kojoj jedan stih kaže: Konobaru, samo toči, toči…, pa je odlučila pronaći najboljeg konobara u Hrvatskoj i k njemu doći na piće. Ustanovilo se kako je od svih prijavljenih, a Maja je to i potvrdila za naš portal zagorje.com, Karlo Konjić dobio najviše lajkova i komentara potpore. – Vi nemate pojma koliko je ljudi meni pisalo da je Karlo najbolji konobar i da trebam doći baš k njemu. Ja sam skužila: to je to, idem k njemu! – rekla nam je vesela Maja dodajući da je apsolutno oduševljena dočekom. Mislila je, kaže, da će doći u kafić, popiti piće i to je to. No, Krapinčani i Ilir bar potrudili su se da to ne bude baš tako. – Vi niste normalni. Izađem iz auta i vidim crveni tepih, šampanjac, tamburaše pa Karla s buketom i hrpu ljudi. Svaka vam čast – rekla je Maja nakon čijih se riječi prolomio pljesak čitavim kafićem.


Karlo nije skrivao da je počašćen što je Maja došla upravo k njemu. – Bio sam jako uzbuđen, ali u isto vrijeme i jako sretan kaj je Maja Šuput došla baš ovdje. Hvala joj puno i hvala svima koji su ovo omogućili – ispričao je uzbuđeni Karlo koji je Maju odveo do šanka i odlučio joj potočiti vino. -Ja sam ga htjela malo namučiti i reći mu da složi nekakav koktel, ali on je već pripremio vino. Sviđa mi se to što ima svoj stav – kroz smijeh je rekla Šuput, a konobar Karlo se nadovezao kako joj je natočio vino zato jer tako kaže i pjesma 'Dođi mami' koja je Maju i potaknula na ovu zanimljivu nagradnu igru.


Nismo mogli zaobići ni pitanje kako se popularnoj pjevačici sviđa u Zagorju. – E, vi Zagorci ste ludi i pravi partijaneri. Istina je da možete puno popiti, ali ni onda ne stvarate probleme nego hoćete još i još zabave - ispričala je popularna pjevačica koja je odmah nakon što je završila s našim razgovorom krenula na fotografiranje s brojnim fanovima koji su se okupili u Krapini. -Neizmjerno mi je drago kaj sam popila piće s najboljim konobarom u Hrvatskoj – zaključila je Šuput.