Večernji list zagorcima nudi trostruko više informacija

Autor

Regionalno izdanje Večernjeg lista za Zagorje od utorka postaje opsežnije čak trostruko, a u proširenje želimo uključiti

vecernji1.jpg

Regionalno izdanje Večernjeg lista za Zagorje od utorka postaje opsežnije čak trostruko, a u proširenje želimo uključiti i vas čitatelje. Stoga vas pozivamo da nam da nam se javljate s događajima i problemima u regiji kako bi što kvalitetnije informirali čitateljstvo upravo u zagorskoj regiji.

Zbog želje da budemo što više u službi naših čitatelja i da kao medij pokušamo još više ukazati na konkretne probleme u regiji, te da se time mi još više približimo svojim čitateljima, u utorak krećemo sa šest stranica za regiju, umjesto dosadašnje dvije, a gradovi Krapina i Zabok dobit će posebne stranice.

Na ovolikom, tri puta većem, prostoru moći još bolje i kvalitetnije informirati čitatelje, štititi njihove interese, odnosno interese nas i vas običnih ljudi. Trudit ćemo se da se na stranicama nađu tekstovi o akterima iz svih sfera naših života, nastojat ćemo, ukazivajući na odgovorne, beskompromisno rješavati probleme svih nas. Naravno, sve to, dragi čitatelji, neće biti moguće bez Vaše podrške i pomoći. Zato pozivamo sve čitatelje da nam jave bilo kakav događaj, dvojbu ili problem kako bi suradnja između naših čitatelja i novina bila još prisnija.

Naravno, u regionalnom dijelu će se naći i tekstovi koji se tiču i nas, a čiji su akteri ili mjesta događanja možda u rubnom dijelu Varaždinske ili Zagrebačke županije, u Gradu Zagrebu ili u susjednoj nam Sloveniji.

Naravno, najviše ćemo biti među svojim čitateljima, a osobito nas raduje što se ovim projektom otvara i prostor za toliko nam draga sportska zbivanja.