U Velikom Trgovišću održan stručni skup odgajatelja

Autor Zagorje.com

Na stručnom skupu je sudjelovalo 87 odgajatelja iz cijele županije...

stručni skup2.jpg

Zamjenica župana Jasna Petek nazočila je stručnom skupu za odgajatelje Dokumentiranje odgojno-obrazovnog procesa – osnovna alatka razvoja kurikuluma koji je održan u Dječjem vrtiću Rožica u Velikom Trgovišću

Zamjenica župana Jasna Petek je na početku skupa istaknula da su dječji vrtići u nadležnosti lokalne samouprave, ali da se Krapinsko-zagorska županija uvijek rado uključuje kao podrška u organiziranju stručnih skupova za odgajateljice i odgajatelje, kao i u planiranju i programiranju rada sa darovitom djecom i djecom s teškoćama u razvoju.

Na stručnom skupu je sudjelovalo 87 odgajatelja iz cijele županije kojima su stručna predavanja održale Monika Kostanjevac iz DV Malešnica (tema: Knjiga pedagoške dokumentacije odgojne skupine), ravnateljica DV Naša radost Pregrada Gordana Krizmanić (Dokumentiranje projekta u dječjem vrtiću) i ravnateljica DV Rožica Veliko Trgovišće Gordana Pavlinić (Dokumentacija dječjeg vrtića). Skupu je nazočila Andrea Silić, viša savjetnica za predškolski odgoj iz  Agencije za odgoj i obrazovanje, koja je pohvalila organizaciju skupa i najavila mogućnost održavanja sličnog skupa u organizaciji AZOO.

Pozdrave dobrodošlice su svim prisutnima kao domaćini uputili načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički te ravnateljica DV Rožica Gordana Pavlinić. Prisutnim odgajateljima je na kraju skupa predvtavljen i 6. broj časopisa Hižica.