Topolovec podnio ostavku na sve dužnosti u HNS-u

Autor zagorje.com


Uz nezadovoljstvo stanjem u stranci, zadnja kap koja je prelila čašu je odnos stranke prema Zagorju i Krapinsko-zagorskoj županiji, objasnio je Topolovec svoju ostavku

Ivan Vrdoljak i Anđelko Toplovec

Anđelko Topolovec podnio je ostavku na sve dužnosti u Hrvatskoj narodnoj stranci –liberalni demokrati. Posljednjih petnaestak godina, od kada sam član HNS-a, bila mi je izuzetna  čast raditi za dobrobit i razvitak naše stranke. Stanje u HNS-u unatrag više mjeseci, pa usudim se reći i unatrag nekoliko godina,  različito je od mojih principa, želja i stavova o smjeru u kojem bi se HNS trebalo razvijati.

Zadnja kap koja mi je prelila čašu je odnos stranke prema Zagorju i Krapinsko-zagorskoj županiji – izjavio je u priopćenju Topolovec zahvalivši svim suradnicima koji su zajedno s njim radili na dobrobiti i prepoznatljivosti HNS-a, ponajprije u Krapinsko zagorskoj županiji, ali i šire te svima onima kojima je HNS vrlo često bio ispred svih ostalih brojnih obaveza sa kojima se susrećemo današnjim načinom života. Kolegama koji će nastaviti voditi HNS, poželio je puno uspjeha u daljnjem radu.