Teška prometna nesreća u Bedekovčini, državna cesta zatvorena za promet

Autor zagorje.com

Kako doznajemo od PU krapinsko - zagorske, cesta će biti zatvorena za promet do završetka očevida.

  prometna bedekovčina 9.jpg

Danas iza 13 sati u Bedekovčini, nedaleko od poznatog restorana Lily, na državnoj cesti D-24, dogodila se teška prometna nesreća zbog koje je već duže vrijeme cesta zatvorena za promet, koji se preusmjerava preko Selnice.

Obzirom da je očevid još u tijeku, službenih informacija o samom događaju za sada nema, no od svjedoka i susjeda doznali smo kako je vozač osobnog vozila marke Peugeot izgubio kontrolu nad vozilom te se sudario s kombi vozilom Poljoprivredene zadruge Poznanovec.

Dvojica svjedoka rekli su nam kako su djelatnici medicinske hitne pomoći navodno ustvrdili da je vozač doživio infarkt te je odvezen u OB Zabok gdje je reanimiran te mu se na odjelu kirurgije pruža daljnja liječnička pomoć, no u kakvom je trenutno stanju i je li izvan životne opasnosti za sada nije poznato.

Ova nesreća izazvala je dodatno nezadovoljstvo stanovnika uz samu cestu. - Treba što prije završiti brzu cestu do Marije Bistrice. Ovo nije normalno kako je gust promet po našoj cesti. I naravno da se onda događaju i nesreće - ispričao nam je jedan od mještana.

Kako doznajemo od PU krapinsko - zagorske, cesta će biti zatvorena za promet do završetka očevida.